Ústí nad Labem: Veletrhy roku 2018 byly úspěšně odstartovány

14.02.2018 13:47

Každoroční prezentace města Ústí nad Labem na veletrzích cestovního ruchu byla zahájena. Svou turistickou nabídku město představilo v Nizozemsku, Německu a na Slovensku.

Ústí nad Labem: Veletrhy roku 2018 byly úspěšně odstartovány
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Tři země, tři veletrhy a více jak 200 tisíc návštěvníků v jednom měsíci

V termínu od 9. do 14. ledna se město prezentovalo v Nizozemsku na veletrhu Vacantiebeurs 2018 Utrecht. Nizozemci jsou tradičními milovníky cyklistiky a velmi rádi podnikají vícedenní cyklodovolené a mají v oblibě mimo jiné i Labskou stezku, a to zejména díky jejímu pohodlnému terénu a unikátní krajině. Letos návštěvníci projevili zájem také o méně známé trasy v Českém středohoří a po hřebenech Krušných hor. 

Od 25. do 28. ledna byla nabídka města k vidění na ITF SLOVAKIATOUR v Bratislavě. Slovenský veletrh je velmi specifický tím, že produkty jsou nabízeny velmi podobné cílové skupině, jako v tuzemsku. I přes mezinárodní skladbu vystavovatelů jsou v oblibě domácí atraktivity, tipy na výlety, rozhledny a cykloturistika.

Téměř paralelně s tím se město prezentovalo na nejznámějším příhraničním veletrhu, a to na Reisemesse Dresden, který probíhal od 26. do 28. ledna. Enormní zájem nejen saských návštěvníků o blízké pěší výlety, cyklistiku, zoo, rozhledny i pamětihodnosti se letos opět stoprocentně potvrdil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…