Ústí nad Labem: Velkoplošná oprava chodníků čeká Pařížskou ulici

14.03.2018 12:14

Rozsáhlá oprava chodníků proběhne v Pařížské ulici. Peníze na to uvolnila rada města.

Ústí nad Labem: Velkoplošná oprava chodníků čeká Pařížskou ulici
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Od března 2018 pokračuje v přilehlé části ulice Velká Hradební na podzim 2017 přerušená rekonstrukce kanalizace, vody a plynu. Na tuto rekonstrukci sítí technického vybavení území následně navazuje odbor dopravy a majetku rekonstrukcí dotčené části komunikace Velká Hradební v úseku Pařížská – Bratislavská.

V této souvislosti je záměrem tyto akce zkoordinovat tak, aby současně proběhly i velkoplošné opravy chodníků v ul. Pařížská, které jsou ve špatném stavu. Předpokládaný postup prací je navržen následovně:

- V době rekonstrukce sítí technického vybavení území v ul. Velká Hradební by byla provedena velkoplošná oprava chodníku na jižní straně ul. Pařížská (pravostranný chodník ve směru Masarykova – Velká Hradební) v období duben až červen letošního roku.

- Rekonstrukce komunikace Velká Hradební včetně křižovatky Pařížská x Velká Hradební x Dlouhá a křižovatky Velká Hradební x Bratislavská se uskuteční v termínu červen až 13. září 2018..

- Od 17. září 2018 do listopadu 2018 bude pokračovat velkoplošná oprava chodníku na severní straně ul. Pařížská (levostranný chodník ve směru Masarykova – Velká Hradební).

V rámci I. etapy dojde k odstranění stávajícího litého asfaltu včetně betonového podkladu, doplnění konstrukce kamenivem a pokládka zámkové dlažby.

V II. etapě bude odstraněna stávající zámková dlažba, doplnění konstrukce kamenivem a pokládka nové kvalitní zámkové dlažby. Náklady na tuto akci činí 3 700 000 Kč. Řešení vychází z návrhu městského architekta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…