Ústí nad Orlicí: Czechinvest pomůže s Perlou

23.01.2012 9:00

V pátek 20. ledna se na ústecké radnici uskutečnila schůzka zástupců Agentury pro podporu podnikání a investic CzechInvest a vedení města.

Ústí nad Orlicí: Czechinvest pomůže s Perlou
Foto: ustinadorlici.cz
Popisek: Letecký pohled na Ústí nad Orlicí

Zástupci CzechInvestu na setkání prezentovali možnosti pomoci v rámci areálu bývalé Perly 01 a jeho zpětném využití. Areál Perly byl zařazen mezi 3 pilotní projekty , které CzechInvest v letošním roce bude realizovat. Na těchto projektech bude vypracována pasportizace a monitoring těchto lokalit. Bude zde tedy probíhat mapování stávajících stavů objektů, sítí a možností případného budoucího využití. Tato činnost bude v rámci pilotního projektu hrazena ze státního rozpočtu.

Na schůzce byli dále zástupci města seznámeni s možnými dotačními zdroji, které by bylo možné využít právě na areál bývalé Perly.

O výsledcích pasportizace a monitoringu areálu bývalé Perly Vás na našich stránkách budeme informovat i nadále.

Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest je státní příspěvková organizace podřízená Ministerstvu průmyslu a obchodu ČR, která posiluje konkurenceschopnost české ekonomiky prostřednictvím podpory malých a středních podnikatelů, podnikatelské infrastruktury, inovací a získáváním zahraničních investic z oblasti výroby, strategických služeb a technologických center.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ustinadorlici.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…