Ústí nad Orlicí: Plán investic je postupně plněn

18.07.2022 21:33 | Tisková zpráva

Přípravy dalších staveb z letošního plánu investic města pokračují. Vybrán byl dodavatel na rekonstrukci ulic Polní a Příčná, stavba bude stát městskou pokladnu zhruba šest milionů korun. Rekonstrukce ulic má začít v září a potrvá do konce listopadu.

Ústí nad Orlicí: Plán investic je postupně plněn
Foto: ustinadorlici.cz
Popisek: Letecký pohled na Ústí nad Orlicí

Pokračuje také záměr výstavby nových parkovacích míst na Dukle. Vybrán byl dodavatel této zakázky za zhruba dva miliony korun a schválena byla smlouva o dílo. Realizovat se budou nová parkovací místa podél komunikace mezi domy čp. 310 a 312 a rozšířeny budou stávající parkovací plochy v dalších třech lokalitách v ulici Dukelská.

Práce mají být zahájeny v srpnu a jejich dokončení se předpokládá do konce října. S ohledem na petici obyvatel čp. 318-321 se původní záměr upravil, došlo ke snížení počtu parkovacích míst, a tím byla zvětšena odstupová vzdálenost od bytového domu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

22:05 Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

Zastupitelstvo města Havlíčkův Brod schválilo dvě obecně závazné vyhlášky města, které se vztahují k…