Ústí nad Orlicí: Rieter podporuje nemocnici

13.01.2018 9:16

Slavnostní předání finančního daru na podporu Nadačního fondu "S námi je tu lépe!" Orlickoústecké nemocnice se v pátek 12. ledna uskutečnilo ve společnosti Rieter CZ v Ústí nad Orlicí.

Ústí nad Orlicí: Rieter podporuje nemocnici
Foto: ustinadorlici.cz
Popisek: Letecký pohled na Ústí nad Orlicí

Za účasti zástupců Pardubického kraje, starosty našeho města a zástupců nadačního fondu převzal z rukou generálního ředitelem společnosti Rieter CZ Jana Lustyka šek v hodnotě 100 tisíc korun ředitel Orlickoústecké nemocnice Tomáš Julínek.

Nadační fond "S námi je tu lépe!" byl založen na začátku roku 2013 a slouží k podpoře projektů vedoucích ke zvýšení kvality a bezpečnosti poskytované péče a ke zlepšení prostředí pro pacienty naší nemocnice. Do současné doby se podařilo realizovat celkem 5 významných projektů v celkové částce okolo 7 milionů korun.

Orlickoústecká strojírenská firma Rieter CZ, která aktuálně zaměstnává 560 pracovníků a patří tak k významným zaměstnavatelům regionu patří mezi pravidelné donátory Nadačního fondu "S námi je tu lépe!". Na chod nemocnice v Ústí nad Orlicí firma přispěla již celkem devětkrát.

Rieter CZ s.r.o. je součástí švýcarského koncernu Rieter, který je předním světovým výrobcem strojních zařízení a ucelených systémových řešení pro textilní průmysl.

Podrobné informace o Nadačního fondu "S námi je tu lépe!" naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…