V Chebu bude v neděli k vidění česká atletická špička

02.09.2022 18:35 | Tisková zpráva

Mistrovství ČR družstev mužů a žen se bude na Zlaté dráze v Poohří konat v neděli 4. září.

V Chebu bude v neděli k vidění česká atletická špička
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

O nadcházejícím víkendu bude naše město hostit jednu z největších sportovních akcí za poslední roky. Chebu, respektive atletickému klubu SKP Union Cheb bylo Českým atletickým svazem přiděleno pořadatelství Mistrovství ČR družstev mužů a žen. Nejlepší čeští atleti budou na Zlaté dráze v Poohří k vidění v neděli 4. září.

Anketa

Zaslouží si Michail Sergejevič Gorbačov naši úctu?

59%
36%
hlasovalo: 16805 lidí

Město Cheb dovybavilo atletický areál všemi sektory, takže diváci uvidí kompletní program včetně například skoku o tyči, hodu kladivem či běhu na 3000 m překážek.

Na startu budou v soutěži mužů družstva Dukla Praha, Škoda Plzeň, PSK Olymp Praha, SSK Vítkovice, VSK Universita Brno, A.C. TEPO Kladno a v soutěži žen Dukla Praha, Škoda Plzeň, PSK Olymp Praha, SSK Vítkovice, AK Olymp Brno a USK Praha, za která závodí všichni atleti, kteří letos reprezentovali ČR na světovém šampionátu v Eugene a na Mistrovství Evropy v Mnichově. Je tak velmi pravděpodobné, že v Chebu uvidíme třeba Radka Jušku, Patrika Šorma, Filipa Sasínka, Pavla Masláka, Ladu Vondrovou, Dianu Mezuliáníkovou či Kristinu Mäki.

Pořadatelé předpokládají, že stadion v Poohří bude naplněn „až po střechu“, a tak máte možnost si vstupenky (100 Kč, děti zdarma) předem objednat na mailu zlatadraha@gmail.com. Závod začne v 9:00 a vyvrcholí v 18:40 slavnostním vyhlášením.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Velký den sociálních služeb nabídne program pro celou rodinu

16:31 Litoměřice: Velký den sociálních služeb nabídne program pro celou rodinu

Město Litoměřice se dlouhodobě snaží udržovat rozsáhlou síť poskytovatelů veřejných, sociálních a do…