V Jihlavě ocenili pracovníky příspěvkových organizací

02.04.2019 14:49

Více než 40 lidí bylo oceněno v předvečer Dne učitelů v gotické síni jihlavské radnice.

V Jihlavě ocenili pracovníky příspěvkových organizací
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Jihlava poděkovala za dobrou spolupráci učitelům. Primátorka města Karolína Koubová a uvolněný radní Daniel Škarka ocenili učitele ze základních škol zřizovaných městem i ostatních školských organizací. Květinu a drobný dárek obdrželo přes 40 pracovníků na konci března v gotické síni jihlavské radnice.

„Letos byli poprvé oceněni také dva pracovníci ze SCIO školy. Vždy se z jednotlivých škol oceňují dva až tři pracovníci, podle velikosti organizace,“ uvedl Tomáš Koukal, vedoucí odboru školství, kultury a tělovýchovy jihlavského magistrátu.

Vyhodnocení oceněných probíhá v jednotlivých organizacích různě. Někde na základě nominací oceněného určí ředitelka, jinde celé vedení nebo si o tom nejlepším rozhodnou všichni zaměstnanci pomocí hlasování.

Kromě květiny a dárku se ocenění vyfotili s primátorkou města a uvolněným radním. „Událost se koná již po sedmé a mohu říct, že nejvíce si pracovníci cení toho, že mohou po slavnostním předávání u občerstvení pohovořit se zástupcem vedení města. Letos zde zůstal pan radní Škarka, čehož si ceníme,“ doplnil Tomáš Koukal.

„Jsem také rád, že jsem si mohl s pracovníky z jihlavských škol nezávazně popovídat. Dozvěděl jsem se spousty zajímavých podnětů a poslechnul si, jak to na školách reálně chodí. Pro lepší spolupráci města a příspěvkových či jiných školských organizací je důležité nahlédnout pod pokličku a zjistit, jaké procesy u nich fungují,“ uvedl uvolněný radní Daniel Škarka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …