V Mladé Boleslavi nepolevuje snaha opravit co nejvíce ulic

09.10.2017 16:47

V Mladé Boleslavi pokračuje a zároveň se připravuje velké množství dílčích i celoplošných oprav komunikací a chodníků.

V Mladé Boleslavi nepolevuje snaha opravit co nejvíce ulic
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Mezi nejnovější připravované investice, pro které projednávala finanční pokrytí ve čtvrtek rada města, patří například oprava chodníků na Dubcích, celoplošná oprava Krátké ulice, nový asfaltový povrch některých ulic v Podlázkách, rekonstrukce dalších chodníků na Sahaře a na dalších lokalitách, Informoval o tom dnes primátor Raduan Nwelati.

Připravuje se také například oprava Havlíčkovy ulice, letos v úseku od ulice U Stadionu po ulici J. Palacha. V přípravě j i celoplošná rekonstrukce povrchu v ulici J. Palacha od třídy V. Klementa po Havlíčkovu ulici a následně v ruhé etapě až k ulici Na Radouči. Opraví se také křižovatka ulic J. Palacha a Na Radouči.

V současné době mimo jiné pokračuje druhá etapa rekonstrukce povrchů v Železné ulici, budují se parkoviště v ulici u Penzionu a začne výstavba parkoviště v ulici J. Palacha, pokračuje oprava opěrné zdi v Chrástecké ulici, dokončuje se rekonstrukce Erbenovy ulici a nyní i navazujících křižovatek s ulicemi Havlíčkova a Václavkova.  Začíná i celoplošná rekonstrukce Václavkovy ulice v úseku od ulice Na Radouči k Laurinově ulici, pokračuje oprava Dukelské ulice mezi ulicemi Štefánikova a Jilemnického. Opraví se povrch parkoviště před 7. ZŠ ve Václavkově ulici. Pokračuje oprava chodníku a výstavba cyklostezky od třídy T. G. Masaryka kolem Havelského parku na náměstí Míru, oprava ve Vodkově ulici

V příštím roce by měla přijít na řadu i větší celoplošná rekonstrukce ulice 17. listopadu. Připravuje se i oprava Jiráskovy ulice a další opravy a celoplošné rekonstrukce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…