V Sokolově podepsali koaliční smlouvu

16.10.2018 21:05

V pondělí 15. října 2018 byla slavnostně podepsána koaliční smlouva. V následujícím čtyřletém volebním období město povede koalice složená z hnutí ANO, Hnutí pro město Sokolov a ČSSD.

V Sokolově podepsali koaliční smlouvu
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

V devítičlenné radě hnutí ANO obsadí pozici starosty a tří radních, Hnutí pro město Sokolov získá místostarostu a dvě křesla v radě a ČSSD po jednom pro místostarostu a radního. Kontrolní výbor povede předseda opoziční KSČM a finanční výbor bude spravovat hnutí ANO.

"O složení koalice jsme měli jasno hned po volbách, jmenné obsazení doladíme do konce týdne," řekla místostarostka Renata Oulehlová z hnutí ANO. Současný starosta Jan Picka pak oznámil, že ustanovující zastupitelstvo zasedne v pondělí 5. listopadu v 15 hodin v budově Městského úřadu Sokolov v jednacím sále v 1. patře.

Programové ujednání navazuje ve značné míře na projekty započaté, nebo připravované v uplynulém volebním období. Jsou to především stavba domova pro seniory, dostavba bytů v areálu Zdraposa, nebo projekt městské knihovny. Nové vedení města hodlá nadále řešit parkování ve městě, investovat do oprav komunikací a zvelebovat město.

K podpisu koaliční smlouvy se dostavili představitelé hnutí ANO Renata Oulehlová, Petr Kubis, Ilona Medunová, Petra Božeková Makoňová, Erik Klimeš, Hnutí pro město Sokolov Karel Jakobec, Ladislav Sedláček, Václav Dobřemysl, Tomáš Provazník, Pavel Janus, ČSSD Jan Picka, Michael Rund, Vladimír Vlček, Vlasta Kaiserová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…