V Turnově se letos opraví další část komunikací

21.05.2017 20:30

Město Turnov na letošní rok připravilo různé investiční akce, ke kterým patří i potřebné opravy stavu místních komunikací.

V Turnově se letos opraví další část komunikací
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Nejčastěji požadované investiční akce jsou jistě opravy komunikací. Město Turnov připravilo opravy, které budou zahájeny v květnových a červnových dnech. V průběhu od 22. května 2017 do 2. června 2017 proběhnou opravy komunikací v Markově ulici, na Vesecku a v ulici Na Lukách.
Markova ulice se dočká celoplošné opravy, kde bude odfrézována pravá část povrchu ve směru k náměstí Českého ráje. Z důvodu prací na komunikaci bude silnice kompletně uzavřena ve dnech 22. a 23. května 2017. V případě nepříznivého počasí se termín prací budou posouvat.

Na Vesecku bude probíhat plnoplošná oprava nájezdu do průmyslové zóny, která bude znamenat částečné dopravní omezení. Podobně tomu bude také v ulici Na Lukách ve směru od autobusového nádraží směrem k Palackého ulici, kde budou muset řidiči počítat částečným dopravním omezením.

Nové povrchy dostanou také další komunikace, na kterých budou práce probíhat od 15. května do 30. června 2017. Oprava povrchu bude provedena v dlouhodobě požadované slepé části ulice Jana Palacha a v části ulice Jana Zajíce. Část komunikace bude opravena také před kompostárnou na Malém Rohozci. Opravy proběhnou také v části ulice Hruboskalská, která vede ke Křišťálové ulici. Nový asfalt bude položen v části Koškovy ulice od viaduktu u škvárového hřiště k železničnímu mostu, kde bude také probíhat práce na novém chodníku.

Prosíme řidiče, aby přizpůsobili styl své jízdy případnému dopravnímu omezení. Za dočasné změny v dopravní situaci se dopředu omlouváme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…