Valašské Klobouky: Dvě místa u polikliniky vyhrazená pro nastoupení a vystoupení pacientů

28.07.2022 16:34 | Tisková zpráva

Vyčleněním speciálních parkovacích míst se zvýší komfort pro přijíždějící pacienty a také předejde blokování průjezdu pod poliklinikou, ke kterému kvůli vysedání cestujících často docházelo.

Valašské Klobouky: Dvě místa u polikliniky vyhrazená pro nastoupení a vystoupení pacientů
Foto: wikipedia
Popisek: Valašské Klobouky

Při cestách k lékařům na Valašskoklobouckou polikliniku budou mít senioři, osoby se ztíženou pohyblivostí, ale i maminky s kočárky a další návštěvníci přijíždějící auty snadnější přístup. Na dlážděné ploše před vchodem do přístavby jsou nově vyhrazená dvě parkovací místa, která jsou určená výhradně ke krátkodobému zastavení za účelem nastoupení a vystoupení osob.

„Vyčleněním dvou speciálních parkovacích míst chceme zvýšit komfort pro přijíždějící pacienty a také chceme předejít blokování průjezdu pod poliklinikou, ke kterému kvůli vysedání cestujících často docházelo. Výstavba si nevyžádala trvalé stavební úpravy, kromě předláždění malé části plochy, aby se stal průchod bezbariérovým. Obvod parkovacích míst jsme vyřešili mobilními obrubníky z recyklované pryže, které v případě potřeby umožní operativní využití celé plochy před vstupem bez jakéhokoli omezení,“ uvedl Aleš Fiala, ředitel Valašskokloboucké polikliniky. Dodal, že instalované obrubníky jsou na dvou místech přerušené, aby mohli lidé bezpečně procházet.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Přesun pečovatelské služby pod sociální služby přinesl pozitivní změny

16:14 Kroměříž: Přesun pečovatelské služby pod sociální služby přinesl pozitivní změny

Pečovatelská služba Kroměříž je od letošního roku součástí příspěvkové organizace města Sociální slu…