Valašské Klobouky: Lávka pro pěší na vlakové nádraží se během stavby cyklostezky uzavře

11.04.2022 6:32 | Tisková zpráva

Uzavírka lávky potrvá od 4. do 29. dubna a v průběhu tohoto období dojde k její stavební úpravě. Proto prosíme veřejnost, aby v době výluky počítala s nutností volby náhradní pěší trasy, ideálně ulicemi Koželužská a Nádražní.

Valašské Klobouky: Lávka pro pěší na vlakové nádraží se během stavby cyklostezky uzavře
Foto: wikipedia
Popisek: Valašské Klobouky

Lidé, kteří při cestě na valašskokloboucké vlakové nádraží a fotbalový stadion využívají spojovacího chodníku mezi sídlištěm Palackého a ulicí Nádražní, budou muset během dubna zvolit jinou cestu. Z důvodu výstavby cyklostezky dojde k uzavření tamní lávky přes potok, a tak bude trasa pro pěší neprůchodná. Uzavírka lávky potrvá od 4. do 29. dubna a v průběhu tohoto období dojde k její stavební úpravě.

„Začátkem března jsme po zimní přestávce znovu navázali na výstavbu cyklostezky ze sídliště Palackého k ekoparku na Trhovisku. Na dokončené podkladní vrstvy se v této fázi bude pokládat finální asfaltový povrch a dojde i k úpravě nájezdů. V plánu je také rozšíření lávky, tak aby vyhovovala parametrům cyklostezky a poskytovala bezpečný prostor pro všechny uživatele. Proto prosíme veřejnost, aby v době výluky počítala s nutností volby náhradní pěší trasy, ideálně ulicemi Koželužská a Nádražní,“ uvedl Radek Bařinka, vedoucí odboru investic a strategického rozvoje. „Všem uživatelům děkujeme za pochopení tohoto dočasného omezení a věříme, že po znovuotevření ocení komfortnější podmínky, které lávka nabídne,“ dodal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Přesun pečovatelské služby pod sociální služby přinesl pozitivní změny

16:14 Kroměříž: Přesun pečovatelské služby pod sociální služby přinesl pozitivní změny

Pečovatelská služba Kroměříž je od letošního roku součástí příspěvkové organizace města Sociální slu…