Valašské Klobouky: Na poliklinice se budou rekonstruovat vstupní dveře

23.02.2023 15:03 | Tisková zpráva

Hlavní vchody do obou budov dostanou dveře s automatickým otevíráním, vedlejší vchody na pohotovost a od ulice Dlouhá budou mít klasická dveřní křídla.

Valašské Klobouky: Na poliklinice se budou rekonstruovat vstupní dveře
Foto: wikipedia
Popisek: Valašské Klobouky

Stavební práce budou probíhat za provozu, návštěvníky bude o bezpečném přístupu informovat orientační systém. 

Anketa

Kvitujete postup vlády Petra Fialy ve věci války na Ukrajině?

2%
96%
hlasovalo: 48202 lidí

V nadcházejících dnech se do areálu Valašskokloboucké polikliniky vrátí stavební ruch. Po nedávné bezbariérové úpravě chodníku a přístupového prostoru před hlavní budovou nyní pokračuje druhá fáze, při níž dojde k výměně vchodových dveří jak do nové, tak do staré budovy polikliniky. Stavební práce budou probíhat za provozu, takže budou některé vchody postupně uzavírány a návštěvníky bude o bezpečném přístupu informovat orientační systém.

„Zastaralé vstupní stěny nahradíme novými celoprosklenými stěnami z hliníkových profilů, které budou splňovat současné tepelně-izolační požadavky. Hlavní vchody do obou budov dostanou dveře s automatickým otevíráním, vedlejší vchody na pohotovost a od ulice Dlouhá budou mít klasická dveřní křídla. U dveří nově přibude také vzduchová clona s ohřevem, která příchozím zajistí ještě komfortnější vkročení do interiéru polikliniky,“ sdělil Aleš Fiala, ředitel Valašskokloboucké polikliniky.

„Rekonstrukce by měla podle projektové dokumentace trvat přibližně 10 týdnů, ale stavební firma přislíbila, že se bude snažit zkrátit tuto dobu na minimum. Prosíme návštěvníky o zvýšenou opatrnost a předem děkujeme za trpělivost s omezeními, která s sebou stavba ponese,“ dodal ředitel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…