Valašské Klobouky: Obnova středové části Kramolišovy ulice začne na jaře

27.11.2018 21:22

Asfaltování ulice od koupaliště po zděnou zídku se předpokládá v termínu do 6. prosince, úsek v přední části od křižovatky s ulicí Československé armády by měl být finalizován pravděpodobně do 14. prosince.

Valašské Klobouky: Obnova středové části Kramolišovy ulice začne na jaře
Foto: wikipedia
Popisek: Valašské Klobouky

Práce na obnově Kramolišovy ulice na Starém městě ve Valašských Kloboukách by se za příznivého počasí mohly do poloviny prosince překlenout k pokládce nového asfaltového povrchu. Ta se bude týkat úseků na obou koncích komunikace, kde se nyní dláždí žulová obruba. Asfaltování ulice od koupaliště po zděnou zídku se předpokládá v termínu do 6. prosince, úsek v přední části bláže ulici Československé armády by měl být finalizován pravděpodobně do 14. prosince. Vynechán přitom zůstane blok křižovatky při vjezdu do Kramolišovy, který bude realizován v jarních měsících.

„Místa, kde nebude asfaltový povrch, dostanou na zimu provizorní zpevnění štěrkodrtí. Pokud by pokládka nového povrchu nebyla kvůli počasí možná, bude majitelům nemovitostí alespoň zabezpečen vjezd k jejich domům. Podle počasí se pak na jaře začne s obnovou středové části ulice, která přímo navazuje na opěrnou zídku,“ sdělila starostka Eliška Olšáková. „Obyvatelům se omlouváme za dočasná omezení způsobená stavbou a děkujeme za shovívavost,“ dodala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…