Valašské Meziříčí: Nová restaurace v Komunitním centru otevřena

17.12.2019 13:07

V moderním valašskomeziříčském Komunitním centru se v pondělí otevřela nová restaurace. Město se tak rozhodlo navázat na spojení kina a restauračního zařízení, na které si návštěvníci objektu zvykli v uplynulých letech.

Valašské Meziříčí: Nová restaurace v Komunitním centru otevřena
Foto: Redakce
Popisek: Náměstí ve Valašském Meziříčí

Budova Kina Svět se letos rekonstrukcí proměnila na Komunitní centrum Valašské Meziříčí, které spojuje nejen kino, ale také městskou knihovnu a další aktivity. Radnice jej slavnostně otevřela letos 1. června. „Před rekonstrukcí v budově dlouhodobě fungovala oblíbená pizzerie. Rozhodli jsme se pro občany obdobnou službu zachovat i v rámci Komunitního centra. Novou restauraci jsme však museli přesunout do prostor v přízemí kina, které vznikly již v roce 1863 jako součást pivovaru,“ uvedla místostarostka Yvona Wojaczková.

„Návštěvníci se mohou těšit například na vynikající steaky, ryby, ale také vegetariánskou, veganskou nebo bezlepkovou kuchyni. Gastronomii se věnuji už 35 let, zkušenosti jsem mimo jiné sbíral také ve Francii a Itálii. V poslední době jsem stále silněji vnímal, že ve Valašském Meziříčí taková nabídka chybí. Vařit proto chceme nejen tradiční českou kuchyni, ale například i francouzskou nebo italskou. Podávat budeme skvělou portugalskou kávu, moravská vína a samozřejmostí budou i polední meníčka,“ zve Miloslav Pišťáček, provozovatel nové restaurace.

„Díky otevření nové restaurace bude projekt Komunitního centra kompletní. Věřím, že spojení špičkové gastronomie a široké nabídky aktivit centra, bude skvěle fungovat,“ doplnila místostarostka Wojaczková.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…