Varnsdorf: Oblíbený Silvestrovský běh se blíží, registrace spuštěny

02.12.2018 20:06

Město Varnsdorf a Komise pro tělovýchovu a sport Rady města Varnsdorfu ve spolupráci s TJ Slovan Varnsdorf - oddílem atletiky vás srdečně zvou na 54. ročník Silvestrovského běhu.

Varnsdorf: Oblíbený Silvestrovský běh se blíží, registrace spuštěny
Foto: varnsdorf.cz
Popisek: Varnsdorf

Město Varnsdorf a Komise pro vzdělávání, tělovýchovu a sport Rady města Varnsdorf vás srdečně zvou poslední kalendářní den v letošním roce, tj. 31. prosince, na 54. ročník Silvestrovského běhu a 23. ročník cyklistického závodu horských kol, které startují na náměstí E. Beneše. Běžecký závod se již tradičně uskuteční pro všechny věkové kategorie. Také letos budou pro nejmenší v areálu školní jídelny připraveny tvořivé dílničky.

Registrace do závodů je i tentokrát možná dvěma způsoby. Online přes internet, nebo přímo na místě v den závodu. Při online registraci mají děti startovné zdarma. Pro ostatní kategorie je připravena zvýhodněná cena. Také letos dostane každý elektronickou čipovou časomíru, díky níž budou výsledky přesnější a zveřejnění rychlejší. Online registraci je možné vytvořit ZDE.

Registrace přes internet bude uzavřena 24 hodin před konáním závodu. Důležité upozornění: V případě registrace přes internet je přesto nutné dostavit se do kanceláře závodu pro startovní číslo a čipovou časomíru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…