Velké Meziříčí: Kemp vítězů pomáhal šířit sport mezi dětmi

11.08.2022 17:44 | Tisková zpráva

Sportovní základy se dají získat různými způsoby, jednu intenzivnější formu tréninku nabízí Kemp vítězů. První ročník týdenního příměstského sportovního kempu se odehrál na umělce ve Velkém Meziříčí.

Velké Meziříčí: Kemp vítězů pomáhal šířit sport mezi dětmi
Foto: Velké Meziříčí
Popisek: Velké Meziříčí

Organizátoři a trenéři, mezi nimiž nechyběli také známí olympionici, si kladli za cíl vybudovat v dětech lásku ke sportu bez ohledu na to, zda se mu budou v životě věnovat profesionálně či nikoliv. Na trénování bezmála čtyřiceti velkomeziříčských účastníků se podílela Denisa Helceletová (rozená Rosolová), která je mistryní Evropy v běhu na 400 metrů.

Rada města, která podpořila konání sportovního kempu v Meziříčí bezplatným zapůjčením stadionu s umělým povrchem a tělocvičny, zavítala v polovině týdne, a tedy i v polovině kempu, mezi děti a trenéry. Děti, rozdělené do dvou skupin, zrovna zábavnou formou trénovaly přesnost, týmovost a rychlost. Závěr kempu patřiů závodu účastníků hravou formou.

Zájem o sportovní letní tábor napovídá, že by se kemp mohl v Meziříčí uskutečnit i v dalších letech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…