Velké Meziříčí: Rozsáhlá rekonstrukce Areálu zdraví je u konce

09.08.2022 20:06 | Tisková zpráva

Nejen tenisté a volejbalisté se těší z nových kurtů. Rekonstrukcí prošla zejména antuková hřiště, u nichž se kromě povrchů upravilo podloží. Přibylo nové umělé osvětlení, závlahy, oplocení, sklad i tribuna.

Velké Meziříčí: Rozsáhlá rekonstrukce Areálu zdraví je u konce
Foto: Velké Meziříčí
Popisek: Velké Meziříčí

Opravu Areálu zdraví podpořily dotace z Národní sportovní agentury částkou 6 941 400 korun a z Nadace ČEZ 300 000 korunami.

Z vylepšení sportoviště se těší tenisový a volejbalový oddíl, veřejnost se zájmem o sportovní aktivity nebo provozovatelé přilehlé budovy, kteří mohou nabídnout prostory třeba pro konání soustředění oddílů nejrůznějších sportovních odvětví. „Jsem rád, že se práce stihly do stanoveného termínu, za to patří velký dík zhotovitelské firmě Staredo s.r.o. z Nového Města na Moravě," uvedl starosta města Alexandros Kaminaras. „Kurty se otevírají veřejnosti od zítřejšího dne, tedy 26. července a již dnes si mohou zájemci vytvořit rezervaci na našich webových stránkách. TJ Spartak spolu s městem také chystají na 14. srpna akci ke slavnostnímu otevření, o které budeme včas informovat," upřesnil k otevření zrekonstruovaného areálu Michal Hořínek, ředitel Sportoviště VM.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…