Veselí nad Moravou: Veselští rodiče opět sadili lípy za narozené děti

20.11.2021 15:33 | Tisková zpráva

Neděle 17. října 2021 patřila Stromům života a nově narozeným veselským dětem. Město opět nabídlo rodičům možnost výsadby listnatých stromů a označení informativní cedulkou se jménem jejich dítěte. Sázení rozšiřuje tradiční vítání dětí do života, které probíhá vždy předchozí den v obřadní síni městského úřadu.

Veselí nad Moravou: Veselští rodiče opět sadili lípy za narozené děti
Foto: Veselí nad Moravou
Popisek: Město Veselí nad Moravou

V neděli 17. října přibyly ve Veselí nad Moravou další stromy života, konkrétně lípy a jasany. Město opět nabídlo rodičům možnost výsadby listnatých stromů a označení „jejich stromu“ informativní cedulkou se jménem dítěte. Sázení rozšiřuje tradiční vítání dětí do života, které probíhá vždy předchozí den v obřadní síni městského úřadu.

Starosta města Petr Kolář zdůraznil nezbytnost podobných akcí pro jejich edukativní charakter, kdy rodiče mohou ke stromům chodit s dětmi na procházky, ale také je učit péči o stromy a zeleň.

Tentokrát celá událost proběhla v lokalitě ve směru na Blatnici pod Svatým Antonínkem. Stromy života sadí radnice každý půlrok, vždy na podzim a na jaře.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…