Vsetín: Na Semetínském střiku se prosadili i místní hasiči

19.08.2019 7:33

Na začátku srpna se v Semetíně uskutečnil již 19. ročník pohárové hasičské soutěže Semetínský střik organizovaný místním sborem dobrovolných hasičů.

Vsetín: Na Semetínském střiku se prosadili i místní hasiči
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Dopolední část patřila dětské soutěži, které se zúčastnilo celkem 38 družstev. Soutěžící družstva absolvovala požární útoky a štafety dvojic. Tato soutěž se započítává do okresní soutěže hry Plamen, které se dětské týmy účastní celoročně.

První místo v kategorii mladších žáků obsadila Prostřední Bečva, za kterou následovaly druhý Semetín (na snímku) a třetí Hovězí. Ve starších žácích si pohár a ocenění za první místo odvezla Oznice, za druhé místo Prostřední Bečva a za třetí místo Hutisko-Solanec.

Odpoledne navazovala soutěž pro dospělé v požárním útoku, do které se zapojilo celkem 19 soutěžních týmů v kategoriích ženy, muži a muži nad 35 let. Prvenství mezi ženami patří Rokytnici, mezi muži Podolí a mezi muži nad 35 Velkým Karlovicím.

„Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem, kteří se podíleli na přípravě a organizaci závodů, protože připravit takovouto akci a zázemí zhruba pro 550 závodníků není jednoduché. Všem patří ještě jednou velký dík,“ vzkázali pořadatelé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…