Vsetín: Prezentujte svou firmu v kalendáři města na rok 2013

22.07.2012 21:25

Město Vsetín opět připravuje vydání občany oblíbeného stolního kalendáře na rok 2013.

Vsetín: Prezentujte svou firmu v kalendáři města na rok 2013
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Kalendář je tištěn v nákladu 12 tisíc kusů a je distribuován do každé občanské schránky ve Vsetíně. Na jeho stránkách kromě dalšího pokračování foto seriálu, jenž dokumentuje vývoj města porovnáním stejných míst před desítkami let a v současnosti, již tradičně najdete množství užitečných informací o životě v našem městě, důležitá telefonní čísla, termíny kulturních, společenských a sportovních akcí, ale i informace z knihovny, technických služeb či městských lázní.

Město Vsetín opět připravuje vydání občany oblíbeného stolního kalendáře na rok 2013. Kalendář je tištěn v nákladu 12 tisíc kusů a je distribuován do každé občanské schránky ve Vsetíně. Na jeho stránkách kromě dalšího pokračování foto seriálu, jenž dokumentuje vývoj města porovnáním stejných míst před desítkami let a v současnosti, již tradičně najdete množství užitečných informací o životě v našem městě, důležitá telefonní čísla, termíny kulturních, společenských a sportovních akcí, ale i informace z knihovny, technických služeb či městských lázní.

Prostor pro prezentaci budou samozřejmě opět mít i místní firmy. V případě zájmu o představení té vaší, kontaktujte, prosím, Jiřího Žůrka na tel. čísle 603 22 32 90 nebo e-mailem jiri.zurek@mestovsetin.cz, a to nejpozději do konce září 2012.

Kalendáře budou distribuovány občanům v průběhu listopadu či na počátku prosince.

Redakce Vsetínských novin

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestovsetin.cz

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…