Vsetín: Rokytnický první stupeň se dočká nových záchodků

19.03.2021 7:34

V průběhu letních prázdnin dojde k rekonstrukci hygienického zařízení ve dvou patrech pavilonu 1. stupně na základní škole v Rokytnici. Vylepšení zázemí pro školáky přijde radnici na více než dva miliony korun.

Vsetín: Rokytnický první stupeň se dočká nových záchodků
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

V každém ze dvou pater zmíněného školního pavilonu jsou vždy WC pro chlapce a dívky s umývárnami a úklidová komora. V minulosti sice tyto prostory doznaly drobnějších vylepšení, ale jejich stav si tentokrát vyžádal celkovou rekonstrukci včetně výměny rozvodů vody, kanalizace a elektřiny. Nově dojde k instalaci nuceného větrání a podhledů, vyměněny budou obklady, dlažby a samozřejmě zařizovací předměty.

„V uplynulých dnech proběhlo výběrové řízení na dodavatele této zakázky. Nabídky podaly čtyři firmy, z nichž výběrová komise jako nejvýhodnější shledala tu od vsetínské firmy ŠPaS. Její nabídková cena činila 2,053 milionu korun včetně DPH,“ uvedl místostarosta pro školství Tomáš Pifka s tím, že práce na rekonstrukci by měly být zahájeny v úvodu letních prázdnin a dokončeny ještě před začátkem nového školního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování.

Probíhá párování koalice a opozice? Pokud ano, nejsou potom "obstrukce" jen divadlem pro voliče a opozice to koalici hodně usnadňuje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

16:09 Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

S ještě lepší aplikací, mapující dopravní nehody, přišli plzeňští dronaři. Crash Inspektor, jak se v…