Vsetín: Stavební úpravy části Horního náměstí jsou u konce

24.09.2022 12:38 | Tisková zpráva

V úvodu měsíce září skončily stavební úpravy prostoru mezi vsetínským zámkem a budovami Maštalisek a okresního soudu na Horním náměstí. Z rozpočtu města si vyžádaly zhruba 3,7 milionu korun bez DPH.

Vsetín: Stavební úpravy části Horního náměstí jsou u konce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Zhotovitel, jímž byla na základě výsledků veřejné soutěže společnost SWIETELSKY stavební, zahájil práce v polovině června. Postupně provedl úpravy povrchů chodníků, jež jsou součástí parčíku, a dalšího chodníku přiléhajícího k budově staré radnice. Opravena byla i část komunikace před objektem Maštalisek. „Dále došlo k výměně veřejného osvětlení a obnově části zeleně. Stávající lavičky jsme nechali odstranit a nahradit je novými. V místě laviček uprostřed parčíku byla osazena nová parková lampa a dobíjecí sloupek, který obsahuje dva USB porty pro nabíjení mobilních zařízení připojeným kabelem, ale také jedno místo pro bezdrátové nabíjení telefonů,“ přiblížil starosta Jiří Růžička (KDU-ČSL) s tím, že v prostoru je také umístěno SOS tlačítko, po jehož stisku dojde ke spojení s Integrovaným záchranným systémem. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…