Vsetín navštívila primátorka Trenčianských Teplic

08.04.2019 16:51

Ve středu 3. dubna navštívila Vsetín delegace představitelů Trenčianských Teplic pod vedením primátorky Zuzany Frajkové Ďurmekové. Zástupci slovenského partnerského města se setkali s vedením vsetínské radnice. Hlavním bodem jednání byla příprava 29. Mezinárodního dne turistiky na Valašsku, který se bude konat v červenci letošního roku.

Vsetín navštívila primátorka Trenčianských Teplic
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„S představiteli Trenčianských Teplic jsme řešili zejména spolupráci na kulturních akcích Vsetína, jako třeba Valašské záření, a na nových společných projektech,“ uvedl starosta Vsetína Jiří Růžička.

Trenčianské Teplice jsou partnerským městem Vsetína od roku 1998. Společně se obě města podílela na mnoha projektech, například na vydání úspěšné Kuchařky tradičních pokrmů z okolí Vsetína a Trenčianských Teplic, další společný projekt pomohl také vybudovat informační tabule na cyklostezce Bečva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…