Vsetín uzavře sezonu na Cyklostezce Bečva

03.10.2022 17:35 | Tisková zpráva

Tradiční formální uzavření sezony na Cyklostezce Bečva se uskuteční v sobotu 8. října. Bude mít obvyklou formu v podobě skupinové vyjížďky se souběžným startem ze Vsetína a Velkých Karlovic a cílem na Halenkově, kde bude připraven bohatý program.

Vsetín uzavře sezonu na Cyklostezce Bečva
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

„Skupiny cyklistů vyrazí do Halenkova z Velkých Karlovic a Vsetína v 10.15 hodin. Na Vsetíně budeme startovat od splavu na Ohradě, kde se připojí i cyklisté z Valašského Meziříčí, kteří ze svého města vyrazí v 9 hodin. Společně bychom měli dojet do Halenkova zhruba v 11 hodin,“ přiblížil vsetínský místostarosta Pavel Bartoň (ANO 2011).

Ve sportovně-zábavním areálu u halenkovského fotbalového hřiště bude pro všechny připraven program, jehož součástí je ve 12.30 hodin losování tomboly. Losovat se budou registrační kartičky, jež účastníci obdrží na startu spolu s upomínkovým předmětem a poukazem na drobné občerstvení. „V rámci programu předvede Český červený kříž ukázky poskytování první pomoci, středisko volného času a plavecká škola Alcedo chystá aktivity pro ty nejmenší a tým Hopsej.cz pobaví show se skákacími a balančními dopravními prostředky. Jízdu zručnosti zorganizuje Policie ČR, dráhu pro cyklisty připraví BESIP a značení kol syntetickou DNA bude provádět městská policie. Lákadlem zejména pro děti pak jistě bude skákací hrad a malování na obličej,“ vyjmenoval místostarosta Bartoň s tím, že v případě nepřízně počasí se akce nekoná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

10:28 Plzeň: Ve Špitálském lese je nová skluzavka i balanční lávka

Skluzavka a balanční lávka. To jsou dva nové herní prvky, které zpestří dětem procházku po Špitálské…