Vyškov: Opravy chodníků se dočkají i lidé z Lípové ulice

15.03.2020 12:47

Pokud je ve špatném stavu, chybí v něm kus asfaltu nebo třeba nepříjemně překvapí uvolněnou dlaždicí, všimneme si toho všichni a hned. Seznam chodníků, které je třeba opravit, není každým rokem vůbec problém naplnit.

Vyškov: Opravy chodníků se dočkají i lidé z Lípové ulice
Foto: Vyškov
Popisek: Vyškov

Letos tomu není jinak. Zástupci vyškovské radnice si opět prošli jednotlivé problémové úseky a rozhodli o tom, které chodníky letos dostanou přednost. Zatím jde o čtyři lokality.

Seznam byl radními projednaný z hlediska rozsahu a priorit. Dělníci se letos zaměří na úsek v Dukelské ulici za domem č. 20 až 28, na chodník podél řadových domů na dohled víceúčelového hřiště v Lípové ulici, dále v ulici U Jordánka od č. 63 po č. 89 a rovněž na chodník po levé straně v Jízdárenské ulici. Až k areálu zemědělského družstva v tomto případě zmizí překonaná původní dlažba 30 na 30, dělníci místo ní tradičně položí zámkovou dlažbu, v ostatních ulicích pak nahradí litý asfalt.

Všechny čtyři úseky jsou už radními schválené, město na jaře na opravy chodníků tradičně uvolňuje zhruba tři miliony korun. „V průběhu dalších týdnů pak na základě hospodaření města rozhodneme o přidání dalších peněz na jiné úseky. Představu o nich již samozřejmě máme. Prozradím například úseky ulic Na Vyhlídce nebo Brněnská, rovněž pak přemýšlíme nad chodníkem od mostu Albrechtova po most Dukelská podél řeky Hané,“ vyjmenoval místostarosta Vyškova Roman Celý.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…