Vyškov: Virtuální novinka představuje město nejen turistům

01.12.2020 21:49

Pohled na nové vodní atrakce venkovního areálu Aquaparku Vyškov, na možnosti sportovního vyžití v okolí zimního stadionu i na samotné historické centrum Vyškova či virtuální výlet za atmosférou selského dvora na Babiččině dvorečku vyškovského zooparku.

Vyškov: Virtuální novinka představuje město nejen turistům
Foto: Vyškov
Popisek: Vyškov

Zájemci se mohou nově na webových stránkách města těšit z virtuální letecké prohlídky Vyškova.

Zatraktivnění webu vzniklo pomocí dronu, který pořídil kvalitní fotografie ve vysokém rozlišení. Virtuální prohlídka je tak skvělým nástrojem, který pomůže nalákat uživatele k návštěvě města, Vyškovanům pak nabízí příležitost vidět své město jinak. „Za možnost prezentovat Vyškov tímto profesionálním způsobem jsme rádi. Turisté mohou nejrůznější kouty Vyškova probádat na mapě, věříme, že je nalákají k osobní návštěvě. Vybrali jsme taková místa, aby prohlídka působila dobře jako celek. Střídá netradiční pohledy na turistické atrakce, dává vyniknout zajímavým detailům a jsem přesvědčený, že uživatele dokáže zaujmout. S jednotlivými takzvanými body zájmu si může sám otáčet a prohlédnout si dané místo tak, jako by na něm zrovna byl,“ popsal novinku vedoucí Kanceláře starosty a tajemníka Stanislav Kolařík.

Návštěvník virtuální prohlídky nejprve uvidí panoramatický pohled na Vyškov, kdy následně může jednoduše přecházet z jednoho místa na druhé. „Ovládání je velmi jednoduché a přehledné. Jde o zajímavý virtuální balíček, uživatelům se bude líbit. Funguje na všech prohlížečích, návštěvník může využít počítač, tablet i chytrý telefon,“ připomněl vedoucí odboru. Novinku zájemci najdou na webu Turistického informačního centra Vyškov (www.ticvyskov.cz) v záhlaví vpravo nahoře.

Na budově radnice je rovněž nově umístěna webkamera směřující na Masarykovo náměstí. Automaticky aktualizovaná je každých 60 sekund. Ikonka je na stejném místě městského webu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …