Začala nominace na titul Stavba roku 2016 Zlínského kraje

02.02.2017 21:25

Regionální soutěž Stavba roku Zlínského kraje letos vstupuje do 15. ročníku. Stavební firmy, projektanti, architekti a investoři mohou nominovat své stavby do 17. března. Ty nejlepší stavební počiny za loňský rok pak vyhodnotí porota složená převážně ze stavebních inženýrů a architektů, a to v sedmi kategoriích.

Začala nominace na titul Stavba roku 2016 Zlínského kraje
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Šestnáctičlenný tým odborníků bude hodnotit rodinné domy, domy pro bydlení, stavby občanské vybavenosti, průmyslové a zemědělské stavby, dopravní, inženýrské a ekologické stavby, stavby z rozvojových projektů měst a obcí a stavby realizované mimo území Zlínského kraje. V tomto posledním případě pak musí stavební subjekt sídlit v našem kraji. Například vloni byl oceněn objekt postavený v Chorvatsku, na jehož realizaci se podílela zlínská firma Centroprojekt Group.

Do soutěže mohou být ve vyhlášených kategoriích přihlášena díla, která stavební úřad uvedl do provozu nejpozději k 31. prosinci 2016.

Přihláška je k dispozici na webu města http://www.zlin.eu/stavba-roku-2016-zlinskeho-kraje-cl-2944.html nebo v Oddělení urbanismu a architektů Magistrátu města Zlína na radnici. Informace o předchozích ročnících soutěže i aktuální informace jsou na webu www.stavbaroku.zlin.cz.

Vyhlášení výsledků proběhne nejpozději do 30. června 2017.

Stavbu roku Zlínského kraje organizuje každoročněKrajská stavební společnost při svazu podnikatelů ve stavebnictví ČR ve spolupráci s Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků. Záměrem soutěže, u jejíhož zrodu stál bývalý hlavní architekt města Zlína Pavel Novák, je prezentovat kvalitní realizované projekty v oblasti stavebnictví – a to jak odborníkům, tak i laické veřejnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: V nemocnici bude preventivní akce v rámci boje proti mozkové mrtvici

16:31 Litoměřice: V nemocnici bude preventivní akce v rámci boje proti mozkové mrtvici

Krajská zdravotní se již tradičně připojuje ke Světovému dni boje proti mozkové mrtvici, který probí…