Žatec: Na koupališti se může stavět nový dětský bazén

10.10.2020 11:44

Zastupitelstvo město schválilo finanční opatření, kterým schválilo 19 milionů korun na stavbu nového dětského bazénu na koupališti. Bazén o rozměrech 14 x 6 metrů bude určen pro děti ve věku od 5 do 8 let, které jsou neplavci.

Žatec: Na koupališti se může stavět nový dětský bazén
Foto: wikipedia
Popisek: Žatec.

Dětský bazén postaví společnost Centroprojekt Group ze Zlína, která vzešla z výběrového řízení, jež probíhalo metodou design and build – to znamená, že zhotovitel zpracuje projektovou dokumentaci na základě zadaných parametrů a podle ní poté zhotoví dílo. Cena stavby je 15,5 milionu Kč bez DPH.

Po schválení potřebné částky zastupitelstvem bude podepsána smlouva s dodavatelskou firmou. Zpracuje se projektová dokumentace, která by měla být hotová na přelomu roku, vyřídí se stavební povolení a poté může začít samotná stavba.

„Výstavba nového dětského bazénu včetně zajištění rozhodnutí o zkušebním provozu a dodání dalších nezbytných podkladů má být dokončena do 31. května 2021,“ uvedla vedoucí Odboru rozvoje města Kateřina Mazánková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

22:09 Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

Po obnově oblíbeného parku Hrádek se dostane péče i tomu zámeckému. Aktuálně jsou dokončeny přípravn…