Žatec: Školáci vítají prázdniny, dospělé čeká muzika

25.06.2018 19:09

Končí školní rok a s prázdninami přichází i zábava. Pro děti i dospělé! Odpovídá tomu i nabídka kulturních a společenských akcí v tomto týdnu, v níž je hlavně tradiční velká akce pro děti u K-500 a několik kulturních akcí.

Žatec: Školáci vítají prázdniny, dospělé čeká muzika
Foto: wikipedia
Popisek: Žatec.

Rozloučení se školáky každý rok přiláká stovky dětí za žateckých základních škol. K areálu kasáren ale chodí i předškoláci nebo děti ze škol v okolních obcích. Čekají na ně ukázky vojenské, hasičské či policejní techniky, ale i ukázky různých zásahů. Součástí programu bude také vyhlášení soutěže Kontíka a Třídílka.

Další akce v tomto týdnu v Žatci jsou spíše pro dospělé. Galerie Sladovna připravila promítání filmu Bufo Alvarius. V Piváriu Zlatý chmel se koná v pátek živý hardcore koncert.

Chrám Chmele a Piva v sobotu zahájí tradiční program Cool léta v Pivovarské zahradě. Na novém pódiu před Restaurací U Orloje se bude každou druhou sobotu odpoledne konat hudební vystoupení, které bude případně doplněné o další zábavu, v každém případě nebude chybět kvalitní pivo a chutné občerstvení.

úterý 26. června
8.00 Rozloučení se školou 2018, areál u kasáren, tradiční ukázky techniky a zásahů v podání Městské policie Žatec, Armády ČR, Hasičského záchranného sboru ČR, dobrovolných hasičů a záchranářů, kynologů i vězeňské služby. Do 12.00
19.00 Bufo Alvarius, Galerie Sladovna, promítání filmu o psychedeliku.

pátek 29. června
21.00 Live Hardcore Action, hardcore koncert v Piváriu Zlatý chmel, účinkují Beautiful Cafillery (hardcore Žatec), Neurotic Machinery (metal Tachov), Phobos (hardcore Rakovník) a Discreation (death core Most)

sobota 30. června
Cool léto v Pivovarské zahradě

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…