Železný Brod: Skleněné městečko 2015 záštity a financování

30.05.2015 20:20

Skleněné městečko 2015 se nachází ve fázi příprav, kdy vedení města zejména intenzivně shání finanční prostředky, které jsou nezbytné k zajištění vysoké úrovně této akce.

Železný Brod: Skleněné městečko 2015 záštity a financování
Foto: Železný Brod
Popisek: Železný Brod

Prozatím se podařilo získat účelovou dotaci z Libereckého kraje ve výši 20 tis. Kč, byla podána žádost na agenturu Czech Tourism a Česko-německý fond budoucnosti, v jednání je pomoc Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a byla přislíbena podpora ze strany Okresní hospodářské komory v Jablonci nad Nisou. 

V letošním roce město navýšilo na tuto akci příspěvek ze svého rozpočtu z 200 tis. Kč na 289 tis. Kč.

Dobrou zprávou a velkou ctí je pro naše město udělení záštit nad festivalem. V letošním roce byla Skleněnému městečku laskavě udělena záštita ministra průmyslu a obchodu - pana Ing. Jana Mládka, CSc., hejtmana Libereckého kraje - pana Martina Půty a členky rady kraje - paní Aleny Losové, dipl. um.

Ivan Mališ, místostarosta města, dodává: „ Vnímáme Skleněné městečko jako festival tradiční se vzrůstajícím počtem návštěvníků. Naší snahou je pokud možno zachovat nabízené aktivity a současně propagovat město a třeba i okolí jako takové.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Během městských slavností počítejte s řadou uzavírek

10:28 Děčín: Během městských slavností počítejte s řadou uzavírek

V rámci městských slavností čeká Děčín několik omezení. První z nich hned 17. 5., kdy půjde městem z…