Zlín: Další část Jižních Svahů se dočká rekonstrukce vnitrobloku

24.06.2022 12:03 | Tisková zpráva

Další část Jižních Svahů se dočká zvelebení vnitrobloku pro příjemnější bydlení s prvky pro sportovní vyžití. Prostor mezi bytovými domy na ul. Na Honech I č. p. 4898 - 4906 a Na Honech II 4907 - 4911 bude zrekonstruován.

Zlín: Další část Jižních Svahů se dočká rekonstrukce vnitrobloku
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Zlín - Předmětem II. etapy rekonstrukce vnitrobloku Na Honech I. jsou stavební práce, spočívající v opravě chodníků a navazujících zpevněných ploch, jako např. schodiště v terénu. Během nich dojde k obměně povrchu chodníku, osazení obrubníky a odvodnění, kdy dešťové vody budou ze zpevněné dlážděné plochy svedeny přes zapuštěný obrubník volně do travnatého terénu.

Stavební úpravy zpevněných ploch budou probíhat v koordinaci s rekonstrukcí dětského hřiště, jež je samostatnou akcí. Zde proběhne oprava stávajícího asfaltového hřiště a navazujících zpevněných ploch, doplněných lavičkami, které bude sloužit především pro jízdu na in-lin bruslích a odrážedlech.

Stavební úpravy budou provázet drobná omezení jako rezervace parkovacího místa na parkovišti z ulice Na Honech II z důvodu uskladnění materiálu, uzavření chodníku ve vnitrobloku, který bude předmětem úprav, po dobu stavebních prací a dopravní omezení v ul. Na Honech I a II vzhledem k pohybu stavební techniky.

Celá akce bude zahájena v týdnu od 27. 6. 2022 a dokončena by měla být na podzim. Tím bude také dokončena oprava celého vnitrobloku Na Honech I., jež byla rozdělena na dvě etapy. Celková cena této akce činí 1 350 000 korun s DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…