Zlín: Držitelům průkazů ZTP zůstává parkování zdarma

05.07.2022 19:09 | Tisková zpráva

Držitelům průkazů ZTP zůstává parkování na městských parkovištích ve správě Technických služeb Zlín zdarma. Podmínkou je pořízení elektronické parkovací karty, která umožní průjezd závorami bez omezení.

Zlín: Držitelům průkazů ZTP zůstává parkování zdarma
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Po předložení průkazu ZTP a úhradě jednorázového poplatku 250 Kč je možné elektronickou kartu vyzvednout na pracovišti Technických služeb Zlín. Parkovací karta bude vydávána s platností na tři roky, její platnost může být opakovaně o stejnou dobu prodlužována, pokud žadatel opětovně doloží splnění podmínek pro její vydání.

Pokud má platnost průkazu ZTP nebo ZTP/P skončit za dobu kratší než tři roky, parkovací karta bude vydána či prodloužena pouze na tuto kratší dobu. Parkovací karty jsou k dispozici v kanceláři Technických služeb Zlín v podchodu SVIT. Otevírací doba je od pondělí do pátku od 9 do 14 hodin. Kontakt. tel. 577 219 930, 604 293 022.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…