Zlín: Hledají se andělé

19.07.2022 20:46 | Tisková zpráva

Město Zlín přijímá návrhy na ocenění Zlínský anděl. Kdokoliv z řad veřejnosti má příležitost nominovat sociálního pracovníka či pracovníka v sociálních službách, který vyniká příkladným vztahem ke svému povolání, profesionalitou a obětavostí vůči těm, o které pečuje.

Zlín: Hledají se andělé
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Do výběru budou zařazeni kandidáti s trvalým bydlištěm na území statutárního města Zlína nebo ti, kteří působí v některé z organizací na jeho území. V návrhu je třeba stručně popsat zásluhy kandidáta, jeho jméno a příjmení a kontakt na něj. Je rovněž nutné uvést, že s předáním těchto osobních údajů pro uvedený účel kandidát souhlasí.

Z nominovaných vybere Komise sociální a pro zdravotně postižené Rady města Zlína pět pracovníků, kteří budou oceněni v rámci tradičního vánočního koncertu.

Nominace shromažďuje Odbor sociálních věcí Magistrátu města Zlína, tř. T. Bati 3792 ve Zlíně. Kontakt: Dana Piškulová, tel. 577 630 801, e-mail: danapiskulova@zlin.eu.

Návrhy je možné zasílat do středy 31.8.2022.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

7:04 Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

Radní města Pardubic schválili návrh obecného opatření, které v souladu se zákonem stanovuje a zvyšu…