Zlín: Město zve na zámek Lešná

02.08.2018 19:52

Oddělení cestovního ruchu a informací při magistrátu chystá další dvě mimořádné prohlídky zámku Lešná. Jsou určeny zájemcům o prohlídku zámku, kteří ale ve stejný den nemíří i do zoologické zahrady.

Zlín: Město zve na zámek Lešná
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Díky spolupráci se ZOO Zlín nabízíme za zvýhodněné vstupné mimořádné prohlídky zámku Lešná, které nejsou spojené s návštěvou zoologické zahrady. Přestože tyto prohlídky pořádáme v několika jarních a podzimních termínech již šestým rokem, je o ně stále velký zájem. Zájemcům doporučujeme včasnou rezervaci,“ uvedla vedoucí Městského informačního a turistického střediska Pavla Julinová.

Termíny jsou naplánované na 11. a 18. září s tím, že rezervace je možná do 3. září. Cena vstupného na zámek je 50 korun. Sraz na speciální prohlídky je v čase 15:30 h u hlavní brány do zoo. Rezervace probíhá na tel. 577 630 273 nebo na e-mailu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…