Zlín: Návštěvníci ZOO můžou zaparkovat zadarmo

05.04.2012 9:12

Návštěvníci ZOO Zlín můžou mít parkování zadarmo, pokud využijí k odstavení svých vozidel dvě velká parkoviště, která se nacházejí u hlavního a sezónního vstupu do areálu na Lešné. Tato parkoviště letos převzala do své správy zoologická zahrada a vzápětí na nich zrušila parkovné.

Zlín: Návštěvníci ZOO můžou zaparkovat zadarmo
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

"Rozhodli jsme se, že na námi provozovaných parkovištích nebudeme letos vybírat parkovné. Každým rokem se snažíme nabídnout našim návštěvníkům nové zajímavé služby a zpříjemnit jim návštěvu zlínské zoo. Vloni jsme tak například zavedli oblíbené rodinné vstupné a také celoroční permanentky do zoo," vysvětlil ředitel ZOO Zlín Roman Horský.

Parkoviště, která mají dohromady 504 míst, převzala zoo do své správy na základě rozhodnutí Rady města Zlína. "Až dosud tato městská parkoviště spravovaly Technické služby. Parkoviště ale využívají návštěvníci zoo, bude tedy logičtější, když se o tyto plochy začne starat přímo zoologická zahrada. Bude mít tak možnost rychle reagovat na požadavky svých hostů," řekl Bedřich Landsfeld, do jehož kompetencí zoo patří. "Dlouho jsme usilovali o to, abychom mohli zmiňovaná parkoviště provozovat. Oceňuji vstřícný přístup radních a jsem velmi rád, že se nám celou záležitost podařilo úspěšně dořešit," sdělil Roman Horský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

22:28 Jablonec nad Nisou: Město zaslíbené podnikání

Jablonci nad Nisou se ve vysoké konkurenci podařilo obhájit loňské krajské prvenství. Druhou příčku …