Zlín: Nechci být obětí. Volná místa se rychle zaplnila

04.10.2017 17:18

Obrovský zájem o účast vyvolal dvanáctý ročník projektu Nechci být obětí, který realizuje Městská policie Zlín. Nabídnutá místa byla obsazena během několika dní.

Zlín: Nechci být obětí. Volná místa se rychle zaplnila
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Těší nás to. Ten zájem je důkazem, že si tento projekt vybudoval dobré jméno a je pro účastnice využitelný v praxi,“ konstatoval Milan Kladníček, ředitel MP Zlín.

Cílovou skupinou projektu Nechci být obětí jsou ženy různého věku, které jsou zaměstnány na pozicích, kde se mohou stát terčem útoku, například pracovnice charitativních organizací, oběti trestných činů nebo domácího násilí. Během pěti lekcí se seznámí se základy sebeobrany, naučí se obranné strategie a použití technických obranných prostředků. „V teoretické části se dotknou právní problematiky i sociální oblasti, hodně se dozví i z psychologie,“ doplnil Milan Kladníček.

Lekce začnou v polovině října a skončí v polovině listopadu. Pro účastnice je zdarma. Kromě MP Zlín se na realizaci projektu podílí i další organizace, například Intervenční centrum Zlín nebo Probační a intervenční služba České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

11:33 Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

Pro řidiče je to jedna z dalších velkých změn ve Fučíkově ulici. Z rušné komunikace, která dlouhé ro…