Zlín: Nenechte si ujít výjimečnou baťovskou večeři se špičkovými českými kuchaři

18.08.2016 6:29 | Zprávy
autor: PV

Chcete ochutnat menu, které kuchaři připravili Janu Antonínu Baťovi na jeho promoční hostinu? V rámci Garden Food Festivalu to je možné. Prostřednictvím chutí se tak můžete vrátit do historie.

Zlín: Nenechte si ujít výjimečnou baťovskou večeři se špičkovými českými kuchaři
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Povolali jsme českou kuchařskou špičku a dali jí jasné zadání: Příprava baťovského menu z roku 1938 podle moderních trendů s osobním vkladem a zachováním základních surovin. Jestli chcete zjistit, jak se s úkolem vyrovnal David Viktorin (Borgo Agnese, Rynk Brno), Jan Punčochář (Le Terroir, Grand Cru Restaurant & Bar Praha) a Břetislav Novotný (Hotel Tomášov Zlín), neváhejte a kupte si na večeři vstupenku,“ zve na netradiční kulinářský zážitek Martina Svatošová, produkční Garden Food Festivalu.

Šestichodové menu, doplněné alko i nealko nápoji a živou hudbou, se bude podávat formou rautu 2. září od devatenácti hodin na terase Hotelu Tomášov. Vstupenky v hodnotě 1690 korun jsou již v prodeji v Infocentru zlínské radnice a v recepci Hotelu Tomášov.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Co by měl Babiš udělat, abyste byli spokojení?

Mě to přijde tak, že ať by udělal cokoliv, tak stejně budete mít nějaký problém. A kdyby bylo ANO bez Babiše, tak byste se na něj dívali jinak a třeba s ním i spolupracovali? Děkuji za odpověď. Jana

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Na některé otázky TV Nova se slušně odpovědět nedá

22:42 Ústí nad Labem: Na některé otázky TV Nova se slušně odpovědět nedá

Z neochoty odpovídat na položené otázky osočil vedení města reportér televize Nova Martin Kočárek. Z…