„Povolali jsme českou kuchařskou špičku a dali jí jasné zadání: Příprava baťovského menu z roku 1938 podle moderních trendů s osobním vkladem a zachováním základních surovin. Jestli chcete zjistit, jak se s úkolem vyrovnal David Viktorin (Borgo Agnese, Rynk Brno), Jan Punčochář (Le Terroir, Grand Cru Restaurant & Bar Praha) a Břetislav Novotný (Hotel Tomášov Zlín), neváhejte a kupte si na večeři vstupenku,“ zve na netradiční kulinářský zážitek Martina Svatošová, produkční Garden Food Festivalu.
Šestichodové menu, doplněné alko i nealko nápoji a živou hudbou, se bude podávat formou rautu 2. září od devatenácti hodin na terase Hotelu Tomášov. Vstupenky v hodnotě 1690 korun jsou již v prodeji v Infocentru zlínské radnice a v recepci Hotelu Tomášov.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV