Zlín: Objekt na Benešově nábřeží prošel revitalizací a sjednocením vizuálního stylu

16.06.2020 16:29

Revitalizace městských nebytových prostor v ulici Benešovo nábřeží je téměř u konce. V těchto dnech na objektu občanské vybavenosti, který je ve Zlíně známý jako „středisko kurzů“, probíhají dokončovací stavební práce.

Zlín: Objekt na Benešově nábřeží prošel revitalizací a sjednocením vizuálního stylu
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Nezbytná péče o budovu v majetku města si vyžádala investici ve výši bezmála 2,4 milionu korun včetně DPH. Ta však v budoucnu kromě vizuálního zlepšení přinese i nemalé úspory při provozu budovy.

„Předmětem oprav byla výměna letitých výkladců, dveří a oken, včetně provedení lokálních oprav fasády. Díky revitalizaci dojde nejen k zásadnímu zlepšení vzhledu budovy, ale především k úsporám za vytápění vnitřních prostor v tomto objektu. Chceme systematicky rekonstruovat městské bytové i nebytové prostory. U tohoto objektu jsme rovněž chtěli docílit redukci vizuálního smogu a poprvé ve spolupráci s Vizuálním smyslem uvedli do života jednotný vizuální styl prodejen. Máme v plánu pokračovat na dalších budovách v majetku města,“ uvedl náměstek primátora pro majetek a rozvojové plochy Pavel Brada.

Akce Revitalizace městských nebytových prostor v ulici Benešovo nábřeží probíhala postupně ve třech etapách – v červenci loňského roku, letos pak v květnu a červnu. Dokončována je díky spolupráci všech zainteresovaných subjektů s významným předstihem právě nyní.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…