Zlín: Obřadní síň patřila Petru Čajánkovi a jeho spoluhráčům

12.05.2012 12:02

Vzájemné poděkování za dosavadní spolupráci bylo hlavním tématem pátečního setkání vedení města s hokejisty PSG Zlín, které se uskutečnilo v obřadní síni radnice.

Zlín: Obřadní síň patřila Petru Čajánkovi a jeho spoluhráčům
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

"Bylo to spíše neformální setkání, nicméně velmi důležité. Klub by měl vědět, že má v městu partnera, se kterým může počítat. I v dnešní nelehké době," sdělil primátor a prezident PSG Zlín Miroslav Adámek, jenž hokejisty přivítal společně s náměstky Alešem Dufkem, Miroslavem Kašným a Bedřichem Landsfeldem. "Podpory města si velice vážíme, je pro nás velmi důležitá," ujistil jednatel PSG Zlín Patrik Kamas.

V průběhu setkání předal kapitán týmu Petr Čajánek primátorovi Miroslavu Adámkovi svůj dres, podepsaný všemi hráči a členy realizačního týmu. "Tahle setkání mají smysl. Klub a město jsou pevně propojení a je jen dobře, že se společně potkáváme," je přesvědčen Petr Čajánek.

Jedním z témat bylo i hospodaření klubu v minulé sezoně. "Skončilo v černých číslech, což je výborné. Pro klub i město," prohlásil náměstek primátora a člen prezídia PSG Zlín Aleš Dufek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín sjednotil výši úplaty za děti v městských mateřských školách

19:27 Zlín sjednotil výši úplaty za děti v městských mateřských školách

Statutární město Zlín stanovilo jednotné měsíční úplaty za pobyt dítěte v mateřských školách zřizova…