Zlín: Prvním zlínským občánkem roku 2024 je Sofinka

09.01.2024 19:26 | Tisková zpráva

Na svého prvního občánka čekal Zlín do 3. ledna 2024. V tento den se manželům Kuželovým narodila holčička Sofinka.

Zlín: Prvním zlínským občánkem roku 2024 je Sofinka
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Světlo světa spatřila dívenka v porodnici Krajské nemocnice Tomáše Bati, kde ji, její 22letou maminku Martinu a tatínka Davida navštívil primátor města Zlína Jiří Korec. S gratulací za město Zlín předal mamince kytici a pro novorozenou holčičku dárkový poukaz v hodnotě pěti tisíc korun. Mimo to přinesl Jiří Korec Sofince dárky v podobě hraček, které ji budou těšit, až trochu povyroste. Sofinka Kuželová vykoukla na svět v 12:04 hodin s váhou 3600 g.

Prvním miminkem narozeným ve Zlínském kraji v roce 2024 je chlapeček, který se narodil v uherskohradišťské nemocnici. Malý Mateo Peréz Kravec přišel na svět 36 minut po silvestrovské půlnoci. Jeho maminka i tatínek, který je původem z Mexika, žijí v Tlumačově.

První novorozenec zakřičel na svět v porodnici Krajské nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně 1. ledna 2024 ve 22:04 hodin. V tento čas se tady narodil chlapeček  o váze 3330 g Albert Čechmánek.  Maminka Klára Čelůstková žije v Bílovicích na Uherskohradišťsku a v Baťově nemocnici pracuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

22:28 Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

S příchodem letního počasí otevřelo své brány letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích. V…