Zlín: Vydržíš co primátor! A přijďte také na cyklojízdu

20.06.2016 19:01

Vydržíš co primátor! a Zlín v pohybu. Hned dvě akce, jejichž hlavním tématem bude kolo, se uskuteční ve druhém polovině týdne na náměstí Míru. V pátek 24. června bude možné se zúčastnit cyklomaratonu Vydržíš co primátor!, v sobotu 25. června přijde a řadu program s názvem Zlín v pohybu.

Zlín: Vydržíš co primátor! A přijďte také na cyklojízdu
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

Vydržíš co primátor! je již každoroční akcí, kdy desítky lidí šlapou na schwinn cyclingových kolech pod vedením instruktora a za hudebního doprovodu. Jedním z nich je i primátor města. „Když dokážu šlapat na tomto rotopedu já, dokáže to každý, tím všechny zvu k účasti. Cyklomaraton vždy nabídl parádní atmosféru a věřím, že si ho užijeme i letos,“ prohlásil primátor Miroslav Adámek.

Program Vydržíš co primátor začne v 16 hodin, samotný tříhodinný cyklomaraton odstartuje v 17:30. Registrace účastníků je v recepci SPORTCENTRA MATY (badmintonová hala).

Sobotní Zlín v pohybu začne v 10 hodin a potrvá do 20 hodin. Nabídne například dětskou jízdu zručnosti, jízdu historických kol, setkání s velocipedistou Josefem Zimovčákem, cyklojízdu městem a spoustu hudby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…