Zlínské vánoční trhy se neuskuteční

24.11.2020 15:47

S ohledem na současnou situaci je město Zlín nuceno upustit od realizace adventního programu na zlínském náměstí Míru včetně vánočního jarmarku.

Zlínské vánoční trhy se neuskuteční
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

V rámci letošního ročníku Adventního Zlína se připravoval program, u kterého se mohli návštěvníci těšit na kulturní vystoupení, tradiční vánoční sortiment, řemeslné výrobky a mnoho dalšího. Z důvodu prodloužení Nouzového stavu na území České republiky do 12. prosince 2020 a tedy prodloužením i platnosti krizových opatření, bylo nuceno město Zlín akci zrušit.

„Zrušení programu Adventního Zlína a vánočního jarmarku mě velmi mrzí, jelikož jsou mezi našimi občany velmi oblíbené. Stále jsme pracovali na přípravách a věřili, že se nám podaří přinést tradiční vánoční atmosféru v podobě Adventního Zlína tak, jak jsme byli zvyklí v loňských letech. Akce se bohužel nemůže uskutečnit z důvodu prodloužení nouzového stavu. Nyní uvažujeme nad případným náhradním programem, který by samozřejmě byl v souladu s aktuálními vládními nařízeními,“ sdělil zlínský primátor Jiří Korec.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…