Znojmo: A je to tu! Online hlasování je spuštěno

16.09.2019 19:33

Dnes se spustilo online hlasování k jednotlivým projektům Tvoříme Znojmo. Veřejnost svými hlasy rozhodne, které z projektů se budou v roce 2020 realizovat. Hlasování bude probíhat až do 13. října.

Znojmo: A je to tu! Online hlasování je spuštěno
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

První kolo hlasování se uskutečnilo 10. září na veřejné prezentaci návrhů. Nyní mají možnost vyjádřit se k jednotlivým projektům i občané, kteří se prezentace nezúčastnili. Hlasování startuje právě dnes, a to prostřednictvím systému Mobilního rozhlasu. Přímý odkaz na hlasování je ZDE.

Do hlasování je zařazeno 23 projektů, které splnily potřebné náležitosti. Každý hlasující může hlasovat pouze jednou a udělit 5 kladných a 2 záporné hlasy. Po sečtení hlasů z obou kol hlasování se vytvoří pořadí projektů, které určí, jaké projekty se v příštím roce budou realizovat. O průběhu hlasování budeme informovat v tiskové zprávě v polovině hlasování i na facebookové stránce Tvoříme Znojmo.

Lidé zaregistrovaní do systému informaci o hlasování dostali automaticky (registrace je možná ZDE). Hlasovat budou moci samozřejmě i ti, kteří do platformy Mobilního rozhlasu zapojení nejsou. Odkaz na anketu je umístěn také na webových stránkách projektu Tvoříme Znojmo (ZDE) a na facebookové stránce Tvoříme Znojmo (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…