Znojmo: Charita prosí o trvanlivé potraviny

22.03.2020 13:34

V rámci služby Charitní záchranná síť rozdává znojemská pobočka charity rodinám v nouzi a lidem bezdomova trvanlivé potraviny v průběhu celého roku.

Znojmo: Charita prosí o trvanlivé potraviny
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Potraviny získáváme z potravinové sbírky nebo od dárců. Protože děti v současné době nechodí do školy, spotřeba potravin v rodinách stoupá. Tato situace se negativně dotkne převážně sociálně slabých rodin. V současné situaci se potravinová sbírka nebude v obchodních řetězcích organizovat, a proto bychom Vás chtěli požádat o příspěvek do sbírky, kterou budeme pořádat každé pondělí a středu od 15:00 do 17:00 v prostorách vstupní haly na ul. Dolní Česká 1 ve Znojmě,“ požádala za znojemskou charitu Veronika Brandejs.

Bude zde připravený koš, do kterého bude možné vkládat potraviny. V hale bude pracovník Charity. „Prosíme, přineste trvanlivé potraviny, například těstoviny, rýži, konzervy, paštiky, trvanlivé mléko, sušenky, luštěniny, olej apod. V případě zájmu můžete přispět finančně na sbírkový účet Oblastní charity Znojmo 4200083881/5500 VS 781. Děkujeme mockrát,“ doplnila Veronika Brandejs.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…