Znojmo: Dokončení severní části obchvatu je prioritou města, spolku i ŘSD

09.02.2019 10:37

Dokončení napojení znojemského obchvatu směrem na Brno, tedy dokončení zbývajících 752 metrů severní části obchvatu města, je, zdá se, zase o něco blíže.

Znojmo: Dokončení severní části obchvatu je prioritou města, spolku i ŘSD
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

K jednacímu stolu zasedli starosta Znojma Jan Grois, předsedkyně spolku Obchvat Lenka Poláková i zástupci Ředitelství silnic a dálnic. Společně deklarují prioritu dokončení severní části obchvatu Znojma.

„Jsem velice rád, že se nám podařilo domluvit třístranné jednání, kde jsme si vyjasnili spoustu skutečností. Řešili jsme mj. nutnost výstavby mimoúrovňové křižovatky na Suchohrdelské, kde víme, že byly určité výtky od spolku Obchvat. Celé jednání se neslo ve věcném a přátelském duchu,“ přibližuje jednání starosta Jan Grois.

„S paní Polákovou jsme se shodli, že naši prioritou je dokončení 752 metrů napojení na Brno a že v této věci budeme i nadále spolupracovat. Rád bych paní Polákové poděkoval za vstřícnost a věřím, že i další jednání budou pokračovat stejně úspěšně,“ dodává starosta Grois.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…