Znojmo: Na radnici přijali Rytíře. I s pohárem

24.08.2017 13:03

Vedení města Znojma, jmenovitě starosta Vlastimil Gabrhel a místostarostové Ludvík Hekrle a Jan Grois, přivítali na půdě radnice tým amerického fotbalu Znojmo Knights.

Znojmo: Na radnici přijali Rytíře. I s pohárem
Foto: Znojmo-plovárna Louka
Popisek: Znojmo-plovárna Louka

Ten má za sebou famózní sezónu ve čtvrté rakouské lize, do které Knights vstupovali sice jako nováček, ale od startu ligy uštědřovali soupeřům vysoké debakly. Za sezonu nenašli jediného přemožitele, a tak se na jejím konci radovali z postupu. Na radnici tak tým přinesl ukázat vítězný pohár.

„Chtěli bychom poděkovat nejen našim fanouškům, ale především městu Znojmu, díky kterému máme takové podmínky a zázemí, jež nejsou v Rakousku na této úrovni obvyklé. Ze Znojma odjíždějí hráči, rozhodčí i fanoušci nadšení prostředím, ve kterém můžeme hrát. A my díky němu můžeme nejen odvádět kvalitní výkony na hřišti, ale také připravit doprovodnou show pro diváky,“ shrnuje postřehy z úspěšné sezóny Tomáš Volf ze Znojmo Knights.

Slovy chvály nešetřil ani starosta. „Za posledních pár let jste ušli velký kus cesty, z prakticky neznámého sportu jste ve Znojmě udělali populární, premiérovou sezónu v rakouské lize jste zvládli na jedničku a nám nezbývá, než vám za reprezentaci města poděkovat a popřát vám do následující sezóny hodně úspěchů a málo zranění,“ uzavřel setkání s Rytíři starosta Vlastimil Gabrhel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…