Znojmo: Noc venku již posedmé podpoří lidi bez domova

22.11.2022 13:55 | Tisková zpráva

Noc venku je ojedinělá kampaň, která si klade za cíl seznámit širokou veřejnost s problematikou života lidí bez domova. Vrací se po dvou letech pauzy a zážitkovou formou zprostředkuje "běžné fungování" člověka, žijícího na ulici.

Znojmo: Noc venku již posedmé podpoří lidi bez domova
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Vyzkoušet si Noc venku a poslechnout si zajímavé přednášky můžete 24. listopadu. Ve Znojmě akci organizuje Centrum sociálních služeb Znojmo.

Anketa

Skončí válka na Ukrajině v roce 2023?

57%
43%
hlasovalo: 17934 lidí

Centrum sociálních služeb se do této akce zapojuje pravidelně. Největší zásluhu na jejím pořádání mají pracovníci sociální služby Azylový dům, kteří ji připravují od A do Z. I letos připravili ve spolupráci s dalším organizacemi program s několika vystoupeními a zajímavými workshopy. V průběhu akce bude k dispozici teplý čaj, káva, polévka a možnost opékání špekáčků.

Noc venku proběhne ve čtvrtek 24. listopadu 2022 od 18:00 hodin u Kaple sv. Václava na Mikulášském náměstí. Vstupné jsou trvanlivé potraviny (instantní polévky, káva, čaj, těstoviny apod.) a hygienické potřeby (mýdla, zubní kartáčky, zubní pasty, aj.) v minimální hodnotě 50 korun. S sebou je nutné mít karimatku a spacák.

Více informací o akci naleznete na přiloženém plakátu ZDE, na Facebooku Noc venku Znojmo a také na webových stránkách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.