Znojmo: Nová sekačka a kotel pro Městskou zeleň

22.01.2020 17:58

Do nového roku vstoupila Městská zeleň Znojmo s investicí ve výši téměř 3 500 000 korun. Její pracovníci mají k dispozici novou sekačku a fóliovníky v zahradnictví bude vytápět nový kotel.

Znojmo: Nová sekačka a kotel pro Městskou zeleň
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Z rozpočtu města na rok 2020 poputuje více než 2 750 000 korun na výměnu kotle v areálu Zahradnictví Městské zeleně v Kuchařovické ulici, který slouží k vytápění fóliovníků a skleníků v zahradnictví. Stávající kotel na tuhá paliva sloužil přibližně 30 let a je již v havarijním stavu.

Pro provoz zahradnictví je výměna kotle nutná, v zimních měsících musí být zachované vytápění tak, aby nedošlo k úhynu pěstovaných rostlin. Výměnu kotle zajišťuje firma ERDING, a.s., která ve výběrovém řízení podala nejnižší cenovou nabídku. V provozu má být do konce ledna.

Nová travní sekačka se na konci roku zakoupila za bezmála 700 000 korun. Jedná se o profesionální multifunkční sekačku. Sekačku dodala firma Hitl, s.r.o., která podala nejvýhodnější cenovou nabídku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…